joi, 26 martie 2009

Sfat

Am ceva de zis,asa de "Noapte Buna":
Dragii mei, fiti VOI intotdeauna,faceti ce vreti,cand vreti;nu va mai prefaceti,nu incercati sa pareti ceea ce nu sunteti,nu mai incercati sa va inventati "calitati"pe care de fapt nu le aveti,nu mai incercati sa pareti interesati de lucruri care de fapt va lasa reci,doar asa"sa zica lumea ca...":) .
Probabil exista persoane care daca vor citi postarea asta si care ma mai si cunosc pe deasupra, sigur vor gandi "ha,ai facut si tu asta candva".Le-as raspunde: daca am facut-o,tocmai de-aia scriu,ca am realizat ca nu e bine,daca n-am facut-o inseamna ca doar am vazut-o la altii si e tare fals...tare urat...
Si apoi...de ce sa incerci sa faci in asa fel incat sa te aprecieze cineva care in ochii tai nu valoreaza mare lucru? Lasa,domne,am nevoie de laude si de aprecieri de la oamenii dragi mie,inteligenti,cu ceva in plus fata de mine...si care isi permit sa vorbeasca sau sa ma apostrofeze din cand in cand....nu de la oameni care nu stiu ce vor de la viata,ce rol au pe pamantul asta,care azi vor roz,maine negru,care azi adopta o atitudine pe care acum doua zile o condamnau s.a.m.d.

Pe scurt si pe final....daca sunt cum sunt inseamna ca mi-e bine asa,ca nu ma intereseaza ca 10 oameni ma dezaproba si doar 1 este de acord....si,da,domnule,da,sunt egoista:D ...CE mama naibii,stiu si eu ce e rau sau ce a fost rau la mine si schimb singura,cand vreau si consider eu ca e necesar..iar ce e bun ,ramane oricum..numai ca ..asa cum spunea D.L....: "Frumosul nu e pentru toata lumea...tre`sa ai ochi sa-l vezi..." Tineti minte asta ;)

Somn usor,dragii mei si nu uitati:Fiti mai buni>:D<

In cinstea mea:P






Ploaie de"ceea ce iubesc eu"

























.




































































































































































































































Sick..:(



Neatza....:(




Dupa o lunga perioada in care m-am si mirat chiar ca nu s-a mai atins "strop d virus" de mine....iata ca...."never say never"...m-a lovit raceala...aproape ca si uitasem cum e:nas infundat...nesomn dar stare de somnolenta permanenta ...frig....stranut..bleah!


Stau cu degetele pe tastatura..si nu stiu ce sa scriu....as scrie dar ma gandesc sa nu aberez...sau sa nu va plictisesc...n-as scrie ca ma gandesc"nu pot kiar sa zic ,asa,tot ,nu:-? ?"....


As canta o melodie...as manca o portocala..as urca un munte...as spune un "mi-e dor.."...as merge la shopping...as vizita o tara straina...as vrea un caztel..:) ..M-AS INTORCE LA LICEU..si in final...mi-as da doua palme sa ma trezesc=)). Realitatea este asta de aici,de acum..fara portocale,munti ,catzei sau bani de calatorii,cu ceva paracetamoale ,servetele si haine groase.






Hai ca m-am enervat,zbye:)) :*